"Het is Liefde"

de kadowinkel voor bruiloften en geliefden en vrienden

"Het is Liefde" is een zusje van de Kinderfeestwinkel

 

adres: 1e van der Helststraat 13-15 in Amsterdam

 tel. 020-6717818

e-mail: info@kinderfeestwinkel.nl

 webside: www.hetisliefde.nl

 

 

 

De dames van de Kinderfeestwinkel hebben in hun oude pand aan de 1e van der Helststraat 13 een tweede winkel geopend, "HET IS LIEFDE".

In deze liefdeswinkel vindt je alles voor een trouwerij, maar ook voor andere feesten als Kertsmis of een verjaardag of een lief cadeautjes voor je geliefde, vader of moeder of een goede vriend of vriendin.

 

"Het is liefde" is een uniek lief(des) winkeltje, waar je echt alles op het gebied van de liefde kunt vinden. Voor je geliefde, je bruiloft of leuke, lieve, grappige cadeautjes voor iemand die gaat trouwen of voor je ceremoniemeester(s).

Ben je op zoek naar een origineel liefdescadeautje voor je lief, kinderen, vrienden en familie, kom dan zeker even kijken bij ‘Het is liefde’. Je vindt hier veel over en voor de liefde, bruiloften (fotoboeken, gastenboeken, ringkussentjes, tafelkaartjes, slingers, ballonnen), Valentijnsartikelen, poëzie, kaarten, hartjes in alle soorten en maten, gelukspoppetjes, amuletten om de liefde van je leven te ontmoeten, jurken en schoenen voor bruidsmeisjes en nog veel meer. Ook origineel zijn de taartversieringen, tafelversieringen, de cocktailfontein, de limonadefontein, de give-aways, taartplateaus en taartscheppen. Je kunt hier ook snoepjes laten bedrukken.

 
Het is liefde’ ligt in een gezellig buurtje vlakbij de Albert Cuyp markt. Binnenkort kun je hier ook je gehele bruiloft of een ander spetterend feest laten plannen, met alles erop en eraan. Denk aan fotografen, visagisten, locaties, taartenbakkers en zelfs iemand die de versiering die jij hebt uitgekozen komt ophangen!

 

Harre, Jikke en Maaike ontvangen je met liefde in hun winkels

 

   

  

 

 

Recensie van een enthousiaste klant:

Als cupido een nieuw stekje nodig zou hebben om te vertoeven, dan is de winkel 'Het is liefde' het ideale liefdesnest.

Het is bijna onmogelijk om in deze recensie het woord liefde niet meerdere male te gebruiken. Liefde staat in deze winkel centraal. Dus ideaal als je iets 'leuks' zoekt voor iemand die verliefd is, iemand die gaat trouwen of als jij de belangrijke taak hebt een vrijgezellenfeestje aan te kleden.
EN niet te vergeten - als je zelf op 'een roze wolk' zit - zoek dit winkeltje dan op!

Bij binnenkomst wordt je direct overweldigd door de rozerode aankleding. Het assortiment is feestelijk aangekleed en je wordt verpletterd door alle lieve frutseltjes, aandoenlijke hebbedingetjes, geinige speeltjes of gewoon leuke accessoires.

Dat liefde in deze winkel centraal staat, wil niet zeggen dat 't alleen maar leuk is, als er iemand in het huwelijksbootje stapt. Als je van binnen simpelweg nog het kleine meisje bent dat van roze houdt, doe jezelf dan een gunst en loop naar binnen.

'Het is Liefde' is de winkel die je absoluut niet mag overslaan als 14 februari voor de deur staat!

 

 

 

 

Kortom

 

Het is feest in HET IS LIEFDE

 

 

Ga naar de pagina van de kinderfeestwinkel

 

 

Terug naar de home page

 

 

 

 

pbeijnes@planet.nl