De Kinderfeestwinkel in "de Pijp" in Amsterdam

voor kadootjes,het origineelste speelgoed, taartversiering, verkleedkleren,

verhuur thema verkleedkisten en nog veel meer

 

 

De Kinderfeestwinkel voor al de feestjes van uw kinderen, maar ook voor het feestje van uzelf, voor kadootjes voor groot en klein, voor origineel speelgoed, voor verkleedkleren, voor de inrichting van de kinderslaapkamer, voor een uitgebreid assortiment feestversiering en taartversiering, maar ook voor de verhuur van themaverkleedkisten en nog veel meer.

 

 

adres: Gerard Doustraat 65 in Amsterdam

 

tel. 020-6722215  

      e-mail: info@kinderfeestwinkel.nl

       www.kinderfeestwinkel.nl


 

   

In de Pijp vindt je één van de leukste winkels van Amsterdam! Als je de Kinderfeestwinkel binnen loopt, stap je werkelijk een andere wereld binnen. Een wereld vol met versieringen, een grote collectie verkleedkleren van prinsessenjurkjes tot piratenpakken tot heksenbezems, schmink, boeken en de mooiste, origineelste cadeautjes, voor origineel speelgoed. De naam zegt het al; hier vind je alles wat je nodig hebt voor een kinderfeestje. Van uitnodigingen en uitdeelcadeautjes tot de mooiste taartversiering en zelfs voor complete (thema)verkleedkisten en flamenco schoenen kun je hier terecht! Kortom: de Kinderfeestwinkel is een vrolijke winkel vol inspiratie!

Niet alleen leuk voor kinderen, je kunt hier ook terecht voor kerstmis, voor carnaval of voor originele cadeautjes of gewoon om een kijkje te nemen en te genieten van al dat pracht en praal om je heen.

Je vindt er ook alles voor baby showers, doopfeesten, Pasen, Kerst, Halloween, Sint Maarten en
het oer Hollandse sinterklaasfeest.

Op de website kunt u in de webwinkel ook van alles "on line" bestellen. Klik hier

Doen !

 

Harre, Jikke en Maaike ontvangen u feestelijk.

 

     

 

ga naar de pagina van de "Het is Liefde"winkel

 

 om terug te keren naar de homepage klik  hier

pbeijnes@planet.nl