in de Charente Maritime

Domaine de Chantageasse

5 gîtes en 4 chambres d'hôtes

 

 

 

 de authentieke ommuurde

boerenhoeve

 

Domaine de Chantageasse

verhuur van 5 gîtes en 4 chambre d'hôtes

table d'hôte

 

Als u meer wilt weten neem dan contact op met:

       

Domaine de Chantageasse

3 Chantageasse

17400 Asnières-La-Giraud

La France

   

tel.  0033-(0)546591715 

e-mail: info@chantageasse.com

website: www.chantageasse.com

 

 

 

 

 

 

Domaine de Chantageasse   

  

 

 

 

 

 

  

Het Domaine de Chantageasse is een authentieke ommuurde boerenhoeve met nog een schuilkapel uit de Hugenotentijd met 5 gîtes en 4 chambres d'hôtes.

Het domaine ligt midden tussen de wijngaarden en zonnebloemvelden niet ver van Asnières-la-Giraud en zo'n 5 km van Saint Jean d'Angély. 

 

Als u door de poort Chantageasse binnen rijdt en u de prachtige binnentuin ziet krijgt u al direct het speciale Chantageasse gevoel. Het hart van Chantageasse is het hoofdhuis met een zeer ruime gastensalon waar u kunt ontbijten, dineren, spelletjes spelen of in een luie stoel lekker kunt lezen. Op de eerste verdieping vind u 4 chambres d'hôtes met elk een eigen badkamer en "la chapelle" waar u zich even kunt terugtrekken. 's-Ochtends staat in de salon het ontbijt klaar. U mag gebruik maken van de keuken. Ook is in de wijnkelder een uitgebreide gym aanwezig.

De 5 gîtes bevinden zich aan één van de lange vleugels van Chantageasse. Deze liggen allemaal aan de prachtige intieme binnentuin waar u uw eigen terras heeft. De gîtes zijn volledig ingericht van 2 tot 6 personen. 

 

In het seizoen verzorgen de gastvrouwen de table d'hôte waar u, veelal op het terras, kunt genieten van een heerlijke maaltijd. 

Aan de andere kant van de binnentuin is een leuke speelplaats voor de kinderen met een gezellig terras, de pétanguebaan en de bar "Le Nid" waar u aan het eind van de dag kunt genieten van een fruitig sapje, een heerlijk koel tapbiertje of een goed glas wijn. Ook wordt hier vaak een barbeque gehouden.

 

In de grote buitentuin ligt in een prachtig zwembad met een zonneterras en grote gazons, waar gevoetbald kan worden, waar een grote trampoline is en waar ook weer schommels en hobbelpaarden staan of waar u in de schaduw van de karakterestieke cederboom rustig een boek kunt lezen.

 

Chantageasse is een eldorado voor kinderen, er zijn veel speelapparaten, een klimrek, een zandbak, een gote- en een kleine trampoline, voetbalveldjes, tafelvoetbal, een pingpongtafel, heel veel fietsjes, een gezellig varkentje met kippen en natuurlijk ook een prachtig omhekt zwembad met een zonneterras en luie zonnebanken.

 

Chantageasse is ook uiterst geschikt voor het organiseren van cursussen, (familie)reunies, bruiloften of een bedrijfsuitje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe is het begonnen?

Ed en Vera 't Hardt zijn in maart 2008 vertrokken uit Nederland om samen met hun twee  dochters Marcha en Jessica, hun schoonzonen Mark Beijnes en Xander Poulissen en hun 2 kleinzoontjes Tristan en Tycho een ander leven te realiseren. Zij hebben een fantastische plek gevonden in de Charente Maritime midden in de Cognacstreek: het Domaine de Chantageasse, vlak bij Saint-Jean-d’Angély en Saintes, minder dan 40 km van de prachtige stranden aan de Atlantische Oceaan van Royan en Ile d'Oléron en van de pittoreske havenstad La Rochelle. Intuusen hebben zij er 4 kleinkinderen bijgekregen, 3 jongetjes Ravi, Neo en Mica  en 1 meisje, Bente.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

voor de diashow van Chantegeasse, klik hier

 

voor de omgeving van Chantageasse, klik hier

 

voor de trouwlocatie, klik hier

 

voor de diashow van de trouwlocatie, klik hier

 

voor een 360° foto, klik hier

 


 

 

De familie't Hardt heet u van harte welkom op hun Domaine de Chantageasse.

 

 voor meer informatie en boeken ga naar hun website www.chantageasse.com

 

 

Hoe komt u bij Domaine de Chantageasse - Routebeschrijving

 

 

 

 

 

 om terug te keren naar de homepage klik  hier

 

 

 

 

 

pbeijnes@planet.nl