Domaine de Chantageasse

als Trouwlocatie

 

Met zijn prachtige ligging in de Charente Maritime, met 4 chambres d'hôtes en 4 gîtes, totaal ruim 35 slaapplaatsen, zijn grote autentieke salonkamer, de eeuwenoude kapel, zijn intieme binnentuin met veel gezellige terrassen, zijn zwembad, het kroegje "Le Nid", de pétanguebaan en kinderspeelplaats en last but not least zijn uitstekende keuken, leent het Domaine de Chantageasse zich uitstekend voor grotere of kleinere partijen, zoals bijvoorbeeld voor een trouwfeest, maar ook voor een familiefeest of een reunie of een bedrijfsfeest.

 

Wij kunnen feesten voor u organiseren voor kleine en grote gezelschappen tot ruim 100 personen.

Wij kunnen uw hele feestweekend verzorgen van overnachten tot en met diners, van trouwceremonie tot en met feest met een gezellige band, van BBQ tot kampvuur.

 

Hieronder ziet u een impressie van het trouwfeest dat wij in september hebben verzorgd. Een feest van vrijdag tot en met maandag met één bruidspaar en 75 gasten, met een trouwceremonie, een receptie, een trouwbuffet, een feest met een fantastische band en op de andere dagen een Italiaans buffet en een BBQ avond.

 

 

De Binnentuin

 

 

 

 

De Buitentuin met zwembad

 

 

 

 

De gote salon (80 m2)

De salon kan ook gebruikt worden als trouwzaal, het diner kan er gehouden worden en ook voor het feest is de salon zeer geschikt

 
 

 De Kapel en de Klok

 de klok

 La Chapelle

 

 de klok

 

Het Domaine kan omgetoverd worden tot een feeërieke trouwlocatie

 

Chantageasse heeft heel veel mogelijkheden om uw bruiloft te vieren. Bij mooi weer kunnen veel festiviteiten buiten plaats vinden en als u dat wilt op verschillende locaties binnen het domaine. De grote terrassen lenen zich uitstekend voor het ontbijt of een diner, de verschillende schuren kunnen eenvoudig veranderd worden in een feeërieke diner- en feest zaal, of de ruimte waar u de receptie wilt houden. De prachtige poort van Chantageasse is uitermate geschikt voor een feestelijke entree van het bruidspaar. Het luiden van de autentieke klok kan de feestvreugde alleen maar vergroten. De trouwceremonie kan bijvoorbeeld op het plateau onder de eeuwenoude cederboom plaatsvinden, maar natuurlijk is ook de grote salonkamer hier zeer geschikt voor. Ook de kapel kan gebruikt worden, bijvoorbeeld voor een moment van bezinning tijdens alle festiviteiten. Het zwembad en de pétanquebaan zijn zeer geschikt voor de momenten tussen alle feestelijkheden in. Het is natuurlijk niet altijd zo'n mooi weer dat alle festiviteiten en ceremonies buiten kunnen plaatsvinden. De prachtige salonkamer en entree van het hoofdhuis zijn ook zeer geschikt om hier uw trouwdiner te houden en ook het feest kan hier uitstekend plaatsvinden. De 4 chambres d'hôtes en de 4 gîtes zorgen er voor dat uw gasten tijdens de bruiloft comfortabel op het domaine kunnen verblijven.

 

De feestelijke toegangspoort

 

 

 

 De Trouwceremonie op het plateau in de tuin onder de cederboom

 

 
 

   

 

 

 

 

 

 

 

Het aansnijden van de bruidstaart en receptie in de zwembadschuur

 De rijst

aansnijden bruidstaart

 de receptie

 

De Bordesscene


 

 

 

 

 

 

Het ombouwen van de schuur tot diner- en feestzaal

 de dineezaal wordt opgebouwd

 

 

 

 

 

 

 

 

de dansvloer wordt gelegd

 

 

  het feest

 

 

HET DINER

 

 

HET FEEST

 

 

 De band

 

 

DE BBQ

 
 

 

Het zwembad

 

 
 

 

 

 

 

voor de diashow klik hier

 

om terug te gaan naar de homepage van Chantageasse, klik hier

pbeijnes@planet.nl